lunes, 20 de diciembre de 2010

Animació lectora

Un dia d’octubre Claudia va vindre a classe carregada amb dues bosses plenes de llibres. Tot va començar quan ella va vore en la biblioteca de classe un llibre de l’editorial Marfil on treballa sa mare.

A l’arribar a casa ho va comentar i van decidir fer-nos un gran regal de llibres d’allí, la major part d’ells eren de Jordi Raül Verdú.

A classe anavem llegint-los poc a poc fins que un dia vam decidir posar-se en contacte amb ell perquè ens faria molta il·lusió coneixer-lo i que ens contara coses seues i de com escriu els llibres.

Quan va vindre ens va contar moltes històries que ens van encantar, sobretot les de por perquè tenen molta fantasia. Encara que estavem junts tots els de 3r i 4t hi havia molt de silenci perquè la màgia dels contes feia que vivírem les històries.

En nosaltres ens ha despertat el desig de llegir tots els seus llibres. Tenim previst també anar a l’editorial per veure com es fan i així seguir tot el procés fins que els relats arriben a nosaltres

Cada volta llegim millor i açò ens permet gaudir més de les històries. Ens agrada també que les mestres ens llisguen llibres encara que a voltes es paren en la part més emocionant i ens quedem amb les ganes de més.

A més estem llegint i escrivint poemes perquè ens agrada jugar amb la rima de les paraules i expresar sentiments.

Kiko, Marc, Claudia i Maria F.
No hay comentarios:

Publicar un comentario