jueves, 19 de mayo de 2011

Faula Teatre

El dijous dia 5 de maig, les dues classes de 3r vam anar a vore un teatre al Teular. Els actors eren persones discapacitades del grup Faula Teatre. Ens van contar quatre històries.

La primera era d’un pare, un fill i un cavall que anaven al mercat. Les dones que passaven tot era criticar si anaven dalt, baix o al costat del cavall. A la fi es van adonar que cadascun ha de fer el que pensa.

La segona història tractava d’un rei, una reina i una princesa. Tots vivien feliços, però el rei va comançar a dir mentides. Deia que hi havien uns malvats. Quan va passar de veritat la gent no s’ho va creure i el rei es va quedar demanant ajuda. Així va aprendre que quan un mentirós diu la veritat ningú no el cre.

La tercera era d’una princesa que sempre estava trista. La van vore molts metges i no sabien què li passava. A la fi van descobrir que volia tindre el mar al jardí, però això tampoc la va alegrar. Un xicot li va posar una “caracola” a l’orella i aleshores es va posar contenta perquè va sentir la mar.

La quarta era d’un príncep que era molt presumit. Unes modistes espabilades li van fer creure que tenien una tela molt bonica però que sols la podien veure els que tenien bon cor. Feien com si cosiren. Quan va arribar el gran dia va eixir nuet i tots es van riure d’ell.

Va ser molt divertit i sh’ho vam passar molt be!


Marta, María F, Aitana, Clara, Kiko, Rocío, Alejandro C, Josep, Arantxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario