miércoles, 5 de octubre de 2011

Excursio al riu

El dia 16 de setembre ens vam anar d’excursió al riu i al mas d’Aaron, a veure el seu hort ecol·lògic i son pare ens va ensenyar a cultivar.

Vam anar al cole a les 9 del matí i des d’allí vam eixir. Al poc es vam parar per veure si anàvem caminant cap a l’est o cap al nord, vam anar cap al norest. Vam recórrer carrers travessant el poble fins que vam anar per un camí que anava al riu. Vam vore una figuera molt gran, i quan vam arribar un grup se’n va anar al mas i el segon mentrestant vam veure cabretes i quasi se li escapen totes al ramader. Després vam anar per un camí i vam veure el riu on l’home de Mila sabia fer rebotar pedres i també vam fer barquetes amb fulles de canyes i les vam tirar per fer carreres. En el riu Penàguila hi havia poca aigua i en el riu Serpis més. Al mas tenien un poni que li deien Winie i els perellons per a Winie són com caramelets. Tenen una bassa molt gran, de color verd. També hi havien granotes, quatre gats i quatre gossos. Ah! i una aranya tigre en les tomaqueres! Vàrem plantar encisam i quan vam acabar els xics es van amagar en un arbre gegant i Aaron ens va enseyar on jugaven els gatets i on escalaven.

Més tard s’enjuntàrem els dos grups i vam tornar al cole tots suats i cansats. I del cole a casa a dinar i fer els deures.

VA SER UNA EXCURSIÓ MOLT XULA!


Marta Pascual i Pere MengualVolem donar les gràcies al pare d'Aaron per haver-nos ensenyat tantes coses i per compartir amb nosaltres la seua passió per l'agricultura ecol·lògica.
Hem quedat que tornarem a vore com s'han fet les lletugues de grans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario