jueves, 20 de septiembre de 2012

JA ESTEM EN 5è !

Ja han passat uns quants dies des que hem començat el curs, però entre unes coses i altres, encara no hem fet cap entrada i açò no pot ser... Anem a començar a contar coses de les novetats que ha hagut i de com va tot.
El dia 7 de setembre vam començar un nou curs, 5é de primària. Tots els pitufilàndics estàvem un poc nerviosos perquè no sabíem quins mestres tindríem i, per fi, ho vam saber: els nous mestres són Anna i Joan. Quan vam arribar ens van dir que pujàrem i ens van reunir a tots en una classe i ens van dir que Anna seria la tutora de 5é B i Joan de 5é A. Ens van explicar quines coses hauríem de tindre en compte perquè tot vaja bé: tindre gust per aprendre, escoltar atentament, treballar amb regularitat procurar pensar i reflexionar bé les coses.
Tots estàvem un poc preocupats per com són i si seran molt exigents, però ara ja estàvem més tranquils: Joan és molt bromista i s´ho passem molt bé amb ell, Anna és amable i ens ensenya coses interessants de Matemàtiques.
En aquest curs hem de ser més responsables i estudiosos perquè d'ací dos anys estarem a l'institut i hem d'estar ben preparats perquè allí tot serà més difícil.
Perquè vos feu una idea de com estem, ací teniu una foto de tot el grup, amb les cares tan somrients que tenim.
Ja vos anirem dient més cosetes... i a veure si també ens en dieu vosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario