Aitana, Maria i Martina ens han preparat una "empanà" que estava boníssima. Moltes gràcies a les tres.
·
Per a la massa:
- ½ kg de
farina
- 1 got d’oli
- 1 got de cervesa
- 1 rovell d’ou
·
Per al farcit:
-
Una llauna de tomaca Hida
-
2 llaunes de tonyina
-
2 ous durs
·
Utensilis:
-
Ratlladora
-
2 bols
-
1 forqueta
-
1 cullera
-
1 safata per al forn
-
1 pinzell de cuina
·
Preparació:
Es mesclen
els ingredients per a la massa en un bol fins que es faça una pasta blana. Per
a fer el farcit, bollim els dos ous fins que es facen durs. Li llevem la pell,
els ratllem i ho posem en un bol. A continuació, posem la tomaca i les llaunes
de tonyina i ho mesclem amb la cullera. Una vegada està tot preparat partim la
massa en dos parts iguals. Posem paper de cuina en la safata i escampem una
part de la massa i l’omplim amb el farcit. Per altra banda escampem l’altra
part de la massa que siga de la mateixa grandària que la safata i cobrim l’empanada.
Finalment, amb un pinzell i la clara d’lu la pintem i ho posem al forn durant
mitja hora a 200º.
Ho traguem
del forn i ho deixem refredar i ja s’ho podem menjar.
Què
disfruteu!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario