viernes, 7 de junio de 2013

EMPANADA

 Aitana, Maria i Martina ens han preparat una "empanà" que estava boníssima. Moltes gràcies a les tres. 

· Per a la massa:
            - ½ kg de farina
            - 1 got d’oli
            - 1 got de cervesa
            - 1 rovell d’ou

· Per al farcit:
-         Una llauna de tomaca Hida
-         2 llaunes de tonyina
-         2 ous durs

· Utensilis:
-         Ratlladora
-         2 bols
-         1 forqueta
-         1 cullera
-         1 safata per al forn
-         1 pinzell de cuina

· Preparació:

            Es mesclen els ingredients per a la massa en un bol fins que es faça una pasta blana. Per a fer el farcit, bollim els dos ous fins que es facen durs. Li llevem la pell, els ratllem i ho posem en un bol. A continuació, posem la tomaca i les llaunes de tonyina i ho mesclem amb la cullera. Una vegada està tot preparat partim la massa en dos parts iguals. Posem paper de cuina en la safata i escampem una part de la massa i l’omplim amb el farcit. Per altra banda escampem l’altra part de la massa que siga de la mateixa grandària que la safata i cobrim l’empanada. Finalment, amb un pinzell i la clara d’lu la pintem i ho posem al forn durant mitja hora a 200º.

            Ho traguem del forn i ho deixem refredar i ja s’ho podem menjar.

Què disfruteu!!!
            








No hay comentarios:

Publicar un comentario