martes, 8 de octubre de 2013

CORRELLENGUA 2013

Per fi ha arribat l'hora de portar els dracs al Pla. Tots els volíem portar però això, no podia ser. Ahir vam fer un sorteig i cada volta que eixia un número el company o companya afortunat pegava un crit d'alegria.

 Esta vesprada al escoltar el so de les dolçaines i el tabals ens hem posat davall de la tela del drac i corrent al carrer. S'ho hem passat molt bé fent el passacarrer, la gent aplaudia i nosaltres la mar de pagats.

Al cap portàvem un distintiu molt original, Mila ens va donar la idea. Enguany ens ha pillat el bou i hem tingut molt poc de temps per a confeccionar-lo. Ahir estàvem tots un poc nerviosos perquè pensàvem que no ens donava temps a acabar-los. 

Finalment ha eixit tot molt bé. Al arribar al Pla ens hem col·locat al lloc destinat per a nosaltres. En un moment ens hem anat situant tots els xiquets i xiquetes de les tres escoles. 

Primerament ha entrat la torxa, a continuació els dracs, després la Senyera portada per xiquets i xiquetes de les tres escoles. Seguidament alumnes del Real Blanc han llegit el manifest  i per a finalitzar l'espectacle de Rodamóns,  petiteses, que ha estat fantàstic perquè ens han fet cantar moltes cançonetes xulíssimes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario