viernes, 25 de octubre de 2013

EXCURSIÓ A LA FONT ROJA

PARC NATURAL FONT ROJA


Era divendres, i les classes de sisè se n’anàrem a la FONT ROJA d’excursió. És un paratge natural protegit degut a la seua riquesa en fauna i flora, situat a la comarca de l’ALCOIÀ. L’anomenem així perquè hi ha un tipus de material natural anomenat argila per on surt l’aigua. La font roja dóna nom a tot el parc.

 En arribar vam esmorzar i, de seguida un dels guies ens explicà algunes característiques dels arbres autòctons com són CARRASCA, el TEIX i  l’HEURA.
 Ens posàrem en marxa seguint la RUTA GROGA que ens feia muntar cap al CIM DEL MENEJADOR. Vam veure la carbonera on abans es feia el carbó per poder cuinar.

 Bé, per fi pujarem cap al cim, ens paràrem en una PENYETA, que en realitat era un MIRADOR molt bonic. D’allí podies contemplar la FONT  Buuuf!!!! Què cansats estàvem quan arribàrem al cim!!! Des d’allí podíem contemplar unes meravelloses vistes, i per suposat alguns pobles: IBI, CASTALLA, ONIL, ALCOI...i...EL CASTELL DE COCENTAINA!!! Però alguns no van aprofitar eixa oportunitat.

Tots cansats, baixàrem a dinar. Després, vam estar una bona estona jugant, fins que opinàrem el què més ens havia agradat i ens férem la foto de classe tots junts. Va ser un dia INOBLIDABLE i esperem tornar a fer un altra excursió com aquesta.

                                                  Aitana Briet MontelegrinoNo hay comentarios:

Publicar un comentario