Clara, Marta, Aitana i Maria
INGREDIENTS:
Per al bombons
· 1 pastilla de xocolate per a fondre.
· 2 cullerades de dacsa torrada i inflada.
· 1 cullerada de mantega.
PREPARACIÓ:
1.- Engreixa amb mantega una safata de forn.
2.- Fon el xocolate al bany de maria.
3.- Afegeix la mantega i la dacsa torrada i inflada.
4.- Forma muntonets sobre la safata.
5.- Quan es facen durs separa’ls amb una espàtula.
INGREDIENTS:
Per al bescuit
· 1 iogurt (de iogurt) de llima
· 3 gots (de iogurt) de farina
· 2 gots (de iogurt) de sucre
· 1 got (de iogurt) d'oli de gira-sol
· 3 ous
· 1 sobre de llevat en pols
PREPARACIÓ:
1.-Bateix els rovells amb el sucre, el iogurt i l'oli amb un batedor de varilles.
2.-Mescla en un recipient la farina amb el llevat i afegix-ho al batut anterior. Remena-ho bé amb una cullera de fusta.
3.-Bateix les clares a punt de neu. Encén el forn a foc fort.
4.-Tira la massa anterior a les clares batudes i mescla-ho tot bé.
5.-Engreixa un motle rodó amb mantega i tira la mescla del bescuit. Posa'l al forn; als cinc minuts baixa el foc a la meitat i tapa el motle amb paper d'alumini.
6.-Tardarà en fer-se mitja hora, aproximadament, en fer-se. Per saber si està fet el podem punxar amb una agulla i si ix neta està fet.
INGREDIENTS:
Per al almívar
· 2 litres d'aigua
· 200 grams de sucre
PREPARACIÓ:
1.-En una perola, posa l'aigua amb el sucre a coure. Remena-ho amb una cullera.
2.-Quan l'almívar agafe un color morat, ja està fet.
INGREDIENTS:
Per a la crema de xocolate
· 250 grams de xocolate sense sucre
· 1 pot de 500 g de llet condensada
· 1 cullerada d'aigua
PREPARACIÓ:
1.-En una perola, fon el xocolate amb l'aigua, a foc lent.
2.-Afegeix la llet a poc a poc mentre la mescles amb el xocolate, puja el foc fins a la meitat i deixa coure 4 minuts. Deixa que es gele.
3.-Divideix el bescuit en dues capes i amb una cullera mulla-les amb l'almívar.
4.-Posa una capa de crema de xocolate i tanca el bescuit col·locant l'altra meitat damunt. Cobrix tot el bescuit amb la crema de xocolate i decora al teu gust.
Boníssim!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario